Teräs kestää aikaa ja kulutusta
– meiltä teräsovet ja -ikkunat

Valmistamme teräsovia, teräsikkunoita, teräksisiä palo-ovia ja lasipaloliukuovia sekä teräksisiä julkisivurakenteita vankalla kokemuksella. Teräs on pitkäikäinen rakennustuote, jota käytetään vaativissa
ja kovassa kulutuksessa olevissa kohteissa. Teräs onkin ovimateriaalina suosittu esimerkiksi julkisissa rakennuksissa.

Kaikista terästuotteistamme voit pyytää tarjouksen suoraan Marko Timoselta.

Marko Timonen
marko.timonen@­koskenalumiinivalmiste.fi
p. 050 528 8506

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää, katso kaikki yhteystietomme.

Teräsovet ja -ikkunat – kun ovilta vaaditaan lujuutta ja pitkää ikää

Teräsovet ovat luja ja pitkäikäinen ratkaisu kohteisiin, joissa ovet ovat kovalla kulutuksella. Rikkoutuessaan teräsovet ovat myös korjattavissa. Esimerkiksi repeytynyt sarana saadaan korjattua hitsaamalla.

Teräsovet- ja ikkunat valmistamme mittojen ja asiakkaan väritoiveiden mukaan tunnetuimpien valmistajien Forsterin, Jansenin ja Voestalpinen profiileista.

Palo-ovet ja ikkunat

Kosken Alumiinivalmiste valmistaa palo-ovia ja -ikkunoita myös teräksestä. Lisäksi valmistamme teräksisiä lasipaloliukuovia. Teräksisiä palo-ovia ja -ikkunoita koskevat samat määräykset ja sertifioinnit kuin alumiinirakenteisia.

Katso sertifikaattimme sertifikaattihaku.fi -palvelusta:

Tutustu myös palonsuojalaseihin.

Julkisivurakenteet teräksestä

Julkisivurakenteet voidaan tehdä myös teräksestä. Teräksiset julkisivurakenteet sopivat esimerkiksi tehdasrakennuksiin tai saneerauskohteisiin, joissa halutaan säilyttää vanhan ajan tunnelma.

Taitto-ovet – optimoi tilankäyttö

Valmistamme teräksisiä ja alumiinisia taitto-ovia muun muassa teollisuus- ja maatalousrakennuksiin sekä varastotiloihin. Saranoiduista ovilehdistä valmistettu, yläkiskon varassa liikkuva taitto-ovi on mahdollista varustaa ikkunoilla, käyntiovella sekä konekäytöllä.

Taitto-ovi optimoi tilankäytön mahdollistaen koko oviaukon hyödyntämisen. Teräksiset taitto-ovet kestävät aikaa ja kovaakin kulutusta. Ovet valmistetaan mittatilaustyönä.

Teräksen ominaisuudet

Teräs on yleisnimi rautavaltaisille metalliseoksille, joita voidaan muokata valssaamalla tai takomalla. Teräksen ominaisuudet riippuvat sen rakenteesta, johon puolestaan vaikuttaa teräksessä käytetyn metalliseoksen hiilen määrä. Teräkset luokitellaankin valmistustavan ja ominaisuuksien sekä käyttötarkoituksen mukaan eri kategorioihin.

Teräs on rakennusmateriaalina muun muassa puuta lujempaa. Rakennusmateriaalina teräs mahdollistaa niin ikään tilojen muunneltavuuden. Lujuutensa, pitkäikäisyytensä ja muunneltavuutensa ansiosta teräs onkin tyypillinen rakennusmateriaali suuria kantavuuksia vaativissa rakenteissa kuten silloissa tai isoissa avoimissa tiloissa, joihin ei haluta kantavia rakenteita tilojen keskelle.


Kosken Alumiinivalmisteen käyttämä teräs käsitellään aikaa kestäväksi teräskuulapuhdistuksella ja maalaamalla. Valittavana on myös ruostumaton teräs.

Materiaalina teräs on kierrätettävää. Terästä voidaan kierrättää useita kertoja ominaisuuksien heikkenemättä.